на живо

Бербатов: Вярвахме, че можем да направим нещо специално (ВИДЕО)

Бербатов: Вярвахме, че можем да направим нещо специално (ВИДЕО)

Димитър Бербатов ще участва за пети път в кариерара си в четвъртфинален сблъсък в Шампионска Лига. Въпреки че отборът му Монако загуби осминафиналния мач-реванш срещу Арсенал с 0:2, българският нападател бе изключително щастлив, след като "монегаските"  елиминираха английския тим с общ резултат 3:3 и повече отбелязани голове на чужд терен.

"Не мисля, че някой е очаквал от нас да се класираме. Ние вярвахме в себе си, че можем да направим нещо специално, защото в отбора има добри млади играчи. Изненадахме много хора. В следващия кръг ще се изправим срещу много по-силни от нас отбори, какъвто беше случаят и с Арсенал. Борихме се като отбор днес.Имахме и късмет, но в крайна сметка продължихме напред. Последните 10 минути днес бяха много напрегнати за нас. Тогава футболистите на Арсенал искаха да вкарат решаващ гол. Преди това ни отбелязаха два гола от наши грешки, което е нормално, защото отборът ни е много млад. Все пак удържахме на натиска благодарение на отборната игра", каза щастливият Бербатов минути след края на драматичния двубой на "Стад Луи II". 

Историческа справка показва, че всеки път, когато отбор на благоевградчанина отстрани Арсенал, тимът му неминуемо стига до финала на турнира.