на живо

Кой ще хване последния влак за осминафиналите в Шампионската лига

Гледайте всички мачове в каналите на bTV Media Group и онлайн на Champions TV

Reuters

Тази вечер ще се изиграят мачовете в последните четири групи на Шампионската лига и ще станат ясни всички 16 отбора, които ще продължат битката за трофея във фазата на директните елиминации.

За осминафиналите вече се класираха "Барселона", "Байерн" Мюнхен, "Ливърпул", "Манчестър Сити", "Ювентус", "Лайпциг", "Валенсия", ПСЖ, "Борусия" Дортмунд, "Челси", "Олимпик" Лион, "Наполи", "Реал" Мадрид и "Тотнъм".

Всички осем срещи ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group, а шестте късни двубоя може да гледате и в комбинирано безплатно предаване на онлайн платформата Champions TV на нашия сайт btvnovinite.bg.

Снимка: Getty Images

Най-много въпросителни има в трета група. Сигурен лидер е "Манчестър Сити", а за второто място се борят едновременно три отбора - "Динамо" Загреб, който приема "гражданите", "Шахтьор" Донецк и "Аталанта", които се изправят в директен двубой. Равенство устройва украинците, ако "Динамо" Загреб не победи "Манчестър Сити". Загуба на хърватите и на "Шахтьор" Донецк пък може да класира напред аутсайдера "Аталанта".

Срещата "Динамо" Загреб - "Манчестър Сити" е от 19:55 ч. и ще бъде излъчена на живо по bTV Action. По същото време по спортния канал RING е мачът "Шахтьор" Донецк - "Аталанта".

Снимка: Getty Images

В четвърта група в битка за второто място са "Атлетико" Мадрид и "Байер" Леверкузен. "Аспирините" приемат първенеца "Ювентус" и се нуждаят от победа и поне равенство между  "дюшекчиите" и "Локомотив" Москва, за да се класират на осминафиналите.

Гледайте "Атлетико" Мадрид - "Локомотив" Москва от 22:00 ч. по Voyo.bg. По същото време по RING e сблъсъкът между "Байер" Леверкузен и "Ювентус". 

От 22:00 ч. по bTV Action може да гледате "Байерн" Мюнхен - "Тотнъм", а на Voyo.bg "Олимпиакос" - "Цървена звезда".