на живо

Базел – Лудогорец онлайн на живо по Champions TV

Следете всички мачове от Шампионска лига по каналите на bTV, Voyo.bg и btvnews.bg

Базел посреща Лудогорец в гостуването на българския шампион тази вечер в Шампионска Лига. Това ще е особено интересен мач след миналото домакинство на Лудогорец, в който българите спечелиха първата си победа в турнира.

Футболният маратон започва по bTV Action във вторник, 4 ноември, с двубоя между Зенит и Байер Леверкузен, който е с начален час 19:00. След края на тази среща и преди втората битка на Лудогорец с швейцарския Базел, от 21.00 часа bTV Action ще излъчи специалното студио УЕФА Шампионска лига. Водещ е Крум Савов, а негови гости ще бъдат Ферарио Спасов и Михаил Мадански. Преди двубоя в Швейцария от стадион „Санкт Якоб Парк” включвания на живо с най-интересните коментари и репортажи от мястото на събитието ще правят специалните пратеници на bTV Media Group Алекси Сокачев и Васил Делов, които ще бъдат заедно с Иван Иванов и Петър Александров.


На btvnews.bg можете да следите безплатно най-интересното от всички срещи с комбинираното предаване в реално време – Champions TV. Излъчването на ChampionsTV започва след 21:30 часа и ще можете да следите всички срещи, включително най-интересното от Базел – Лудогорец в реално време. Водещи в студиото ще бъдат Ивайло Чилев и Никола Кацаров. За първи път тази вечер, в паузата на полувремето, ще имаме живо включване с победителите от играта Heineken Voice The Game.

На btvnews.bg можете да видите и всички голове и репортажи от срещите след техния край.