на живо

Принцесите на Роналдо на разходка с понита. Жената на Меси ги хареса (ВИДЕО)

Алана се оказа по-разговорлива от Ева

Принцесите на Роналдо на разходка с понита. Жената на Меси ги хареса (ВИДЕО)

Ако короноваме Кристиано Роналдо за крал на футбола, то неговите дъщери Алана Мартина и Ева са истински... принцеси. И като такива се придвижват с коне. Или по-точно с понита, който отговарят на ръста на двете малки 2-годишни красавици.

Заедно с половинката на футболиста Джорджина, дъщерите на звездата на "Ювентус" се наслаждават на последните слънчеви лъчи за 2019 г. И Алана Мартина, и Ева в момента се учат да говорят, като повтарят чути думи. 

И докато на футболния терен и в класациите за награди се води истинска война между Ронално и Лионел Меси от "Барселона", то между Джорджина и половинката на аржентинеца Антонела явно отношенията са по-приятелски. Госпожа Меси беше една от първите, които харесаха симпатичните видеа в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

Súper feliz día Con ellos todos los planes son perfectos

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Роналдо отсъства от семейното забавление, тъй като се подготвя за важното предизвикателство пред "Юве" в Шампионската лига. Италианският гранд гостува на "Байерн" Леверкузен в последен мач от груповата фаза утре (11 декември). Срещата може да гледате пряко по RING от 22:00 ч.