на живо

"Сити" и ПСЖ в челен сблъсък за първото място, последен шанс за "Милан"

Всички срещи от Шампионската лига ще бъдат излъчени в каналите на bTV Media Group

Reuters

Шампионската лига не спира да ни изненадва и докато едни възели се разплитат, други се заплитат още повече. Тази вечер предстоят осем нови срещи и очакваме да паднат въпросителните около още няколко отбора. Всички те ще бъдат излъчени на платформите на bTV Media Group, а коментарното ни студио започва в 19:00 ч. по bTV Action.

Сред най-вълнуващите мачове е този между "Манчестър Сити" и "Пари Сен Жермен". Двата тима се изправят в директна битка за първото място в групата. Двубоят ще бъде излъчен на живо по bTV Action от 22:00 часа.

Снимка: Reuters

"Гражданите" са с 9 точки, а французите с 8. Победа на "Сити" ще означава и първото място, а равенство - сигурно участие на 1/8-финалите. ПСЖ може още тази вечер да си осигури място на осминафиналите с победа на "Етихад" и при благоприятен развой на другия мач в групата между "Брюж" и "РБ Лайпциг".

Мачът между "Атлетико" Мадрид и "Милан" е от ключово значение за тройната битка за второто място в групата. Там лидер с пълен актив е "Ливърпул", който е сигурен на първата позиция. "Порто" (5 точки), "Атлетико" (4) и "Милан" (1) продължават спора за 1/8-финалите.

Въпреки че "росонерите" загубиха първите си три мача в груповата фаза и имат само една точка в актива си, те все още имат шанс да завършат на второ място, но за целта трябва задължително да спечелят на "Уанда Метрополитано". Всеки друг резултат означава четвърто място за италианския тим и край на евротурнирите за този сезон.

Снимка: Reuters

"Атлетико" трябва да спечели, за да продължи да държи всичко в собствените си ръце иначе ще зависи от останалите резултати. "Порто" ще си осигури втората позиция, ако спечели на "Анфийлд", а "Милан" победи "Атлетико".

Срещата "Атлетико" Мадрид - "Милан" може да гледате на живо по RING от 22:00 ч. По същото време на Voyo.bg е мачът между "Ливърпул" и "Порто".

"Аякс" e с 12 точки от четири мача и е сигурен за 1/8-финалите. Нидерландският гранд гостува на "Бешикташ", а равенство ще бъде достатъчно за първата позиция в групата. Този мач ще бъде излъчен по RING от 19:45 ч.

"Борусия" Дортмунд се нуждае от победа при гостуването си на "Спортинг" в Лисабон, за да си гарантира място на директните елиминации. Португалците също имат шанс да продължат напред, ако победят "жълто-черните" с два или повече гола.

Снимка: Reuters

В 19:45 ч. по bTV Action ще ви покажем и мача между "Интер" и "Шахтьор" Донецк. "Нерадзурите" ще продължат напред при победа, и ако "Шериф" не спечели срещу "Реал" Мадрид в другия двубой в групата. 

Мачът между "Реал" Мадрид и "Шериф" Тираспол ще бъде излъчен на живо по Voyo.bg. от 22:00 ч.

Всички шест късни мача ще бъдат излъчени в комбинирано предаване на платформата ни Champions TV.

Прякото ни излъчване започва в 21:55 ч. и в него ще ви покажем най-интересните голове и ситуации от "Манчестър Сити" - ПСЖ, "Атлетико" Мадрид - "Милан", "Ливърпул" - "Порто", "Брюж" - "РБ Лайпциг", "Шериф" Тираспол - "Реал" Мадрид и "Спортинг" Лисабон - "Борусия" Дортмунд.