на живо

Три места в Шампионската лига се решават днес

Време е за реваншите

Getty Images

Три от общо шестте свободни места за групите на Шампионската лига предстоят да бъдат попълнени. Тази вечер от 22 ч. отборите на "Динамо" Киев, "Гент", "Омония", "Олимпиакос", "Молде" и "Ференцварош" ще дадат всичко от себе си, за да спечелят най-важната си битка през 2020 г.

След 8 поредни мача без победа при гостуване в Шампионската лига, "Динамо" Киев сложи край на лошата серия в най-подходящия момент. Тимът на Мирча Луческу спечели с 2:1 при визитата си на "Гент" в първия мач от плейофите миналата седмица и гледа по-смело към първо участие в груповата фаза от 4 години.

"Олимпиакос" спечели с 2:0 домакинството си на "Омония" Никозия, докато първата среща между "Молде" и "Ференцварош" завърши с голов трилър - 3:3.

Утре вечер ще бъдат определени и последните участници в тазгодишната групова фаза на Шампионската лига. Трите решителни мача ще бъдат излъчени на живо в каналите на bTV Media Group от 22 ч. 

По bTV Action "Мидтиланд" с национала Божидар Краев ще търси успеха срещу "Славия" Прага след нулевото равенство преди седмица. По RING е двубоят ПАОК - "Краснодар" (1:2), а на Voyo.bg може да гледате "РБ Залцбург" - "Макаби" Тел Авив (2:1). Коментарното ни студио преди мачовете започва в 21:30 ч.

Жребият за разпределянето на групите в Шампионската лига е на 1 октомври (четвъртък) от 18 ч. и ще бъде излъчен на живо по bTV Action.