на живо

Упреци, гняв, сълзи: Какво се случи при последното отпадане на Роналдо от Шампионската лига?

За трета поредна година португалецът се сбогува с турнира още след 1/8-финалите

Reuters

За трета поредна година Кристиано Роналдо напуска Шампионската лига още след 1/8-финалите. Миналия сезон португалецът беше част от "Ювентус" при отпадането от "Порто" още в първия етап на директните елиминации.

Роналдо е най-великият голмайстор в историята на турнира. Печели трофея пет пъти - веднъж с "Манчестър Юнайтед" и четири пъти с "Реал" Мадрид. По време на 3-годишния си престой в Торино обаче той не успя да помогне на "бианконерите" да стигнат до битката за трофея. В първия си сезон тимът му изхвърча на 1/4-финалите, а в следващите два - на 1/8-финалите.

Обикновено случващото се в съблекалнята на един отбор остава скрито, но документалните серии на Amazon - All ot Nothing: Juventus открехват завесите към събитията около отпадането от "Порто" преди 12 месеца.

По време на паузата между полувремената Роналдо стига до сблъсъци със съотборника си Хуан Куадрадо.

Португалската звезда се оплаква от стила на "бианконерите", а колумбиецът му отговаря, че и той носи вина заради слабото си представяне през първите 45 минути и че "трябва да бъде пример за всички".

"Юве" печели мача с 3:2 след продължения, но е елиминиран след поражение с 0:1 в първата среща. Роналдо се прибира разстроен в съблекалнята и се разплаква.