на живо

Часове преди мача: Гарет Бейл играе голф (ВИДЕО)

Зинедин Зидан заяви, че уелсецът няма желание да играе за "Реал" срещу "Манчестър Сити"

Къде е Гарет Бейл? Ще играе ли отново за "Реал" Мадрид? Ще го видим ли при подновяването на Шампионската лига? Във важния мач срещу "Манчестър Юнайтед"?

Зинедин Зидан вече каза, че няма да разчита на уелсецът, защото футболистът... не иска.

"Много неща бяха казани, но ние много уважаваме мнението на играча. Само ще кажа, че той предпочете да не участва в мача. Друго няма да кажа", заяви той.

А дали Гарет Бейл се чувства засегнат и му е тежко, че отпадна от групата за завръщането на тима в най-силния европейски клубен турнир? Не бихме казали!

Испанска телевизия излови уелсеца да... играе голф! Едва ли някой е изненадан. Бейл е пословичен със своята любов към спорта с малкото топче и клъба и често това е причина за скандали с ръководството на "Реал". 

В последните дни от отминалия сезон в Испания уелсецът често практикуваше не футбол, а голф, тъй като рядко попадаше на терена. За сметка на това на скамейката демонстрираше неуважение към своя тим, като се преструваше на заспал и си изработваше бинокли.

"Реал" Мадрид се завръща в европейските клубни турнири след принудителната пауза заради пандемията от корлонавирус тази вечер (7 август). "Белите" ще се изправят срещу "Манчестър Сити" в реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Английският тим победи с 2:1 в първата среща.