на живо

"Челси" и "Байерн" Мюнхен показват новите си попълнения по RING днес

Двата тима ще излязат един срещу друг в среща от Интернешънъл Чемпиънс Къп

Предсезонната подготовка на големите футболни отбори тече с пълна сила, а турнирът Интернешънъл Чемпиънс Къп е най-доброто място не само за сверяване на часовниците преди срещите в евротурнирите и първенството, а и за представяне на новите попълнения.

Такива са очакванията и за днешната среща между шампионите на Англия и Германия - "Челси" и "Байерн" Мюнхен. Мачът ще може да наблюдавате пряко по RING от 14:35 ч.

На стадиона в Сингапур по всяка вероятност за новите си клубове ще играят бившите съотборници в "Реал" Мадрид Алваро Мората и Хамес Родригес.

"Челси" привлече нападателя за сумата от 78 млн. евро, за да замени изпадналия в немилост Диего Коста. Мората не успя да се включи в първата проверка на "сините" от Лондон срещу "Арсенал", спечелена с 3:0, но със сигурност Конте ще провери сработката му с новите съотборници срещу "Байерн" Мюнхен.

Снимка: chelseafc.com

Баварците пък ще опитат да спечелят първия си мач в турнира с помощта на друг ненужен за "Реал" - Хамес Родригес. Колумбиецът вече направи дебют и спечели трофей от приятелски турнир.

Снимка: Reuters

Анчелоти със сигурност ще гони победа, след като тимът му загуби с дузпи от "Арсенал", а "Милан" не пожали баварците и вкара 4 безответни попадения.

Кой ще бъде краен победител в битката на шампионите? Гледайте днес (25 юли) от 14:35 ч. пряко по RING.