на живо

"Челси" с трудна стъпка към защитата. "Юве" с тежко гостуване в Испания

Двубоите от осминафиналите в Шампионската лига продължават

Reuters

Вторник е време за Шампионска лига, за елиминации, за дербита! Вторник е време за европейски футбол на най-високо ниво!

Най-силният европейски клубен турнир продължава с две срещи. 

Шампионът от миналата година "Челси" започва пътя си в елиминациите с домакинство на "Лил". "Сините" от Лондон ще имат трудна задача да се справят с "Песовете". 

Снимка: Reuters

До момента английският тим не успя да бъде убедителен в турнира и завърши на второ място в групата с 4 победи, 1 равенство и 1 загуба. Съперникът му днес (22 февруари) спечели своята група с 3 победи, 2 равенства и 1 загуба. За "Лил" това е първо участие в елиминациите на Шампионска лига от 15 години насам и французите ще се опитат да докажат, че имат място там. Срещата е с начален час 22:00 ч. 

Снимка: Reuters

В същото време "Ювентус" гостува на "Виляреал". Италианският тим започна сезона колебливо, но сега е доста по-стабилен и отново преследва победа след победа. Причината е и пристигането на двете попълнения, които се вписаха отлично в тима - Душан Влахович и Денис Закария.

Снимка: Reuters

"Жълтата подводница" обаче е коварен съперник. През миналия сезон "Виляреал" спечели Лига Европа, а сега е доста солиден и абсолютно му отива първо участие в елиминациите от 18 години насам. 

Снимка: Reuters

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com