на живо

Четири мача от Лига Европа в каналите на bTV Media Group тази вечер

Благой Георгиев и Рубин се изправят срещу Ливърпул в търсене на първа победа

Четири срещи от четвъртия кръг на груповата фаза на турнира Лига Европа ще може да наблюдавате в каналите на bTV Media Group тази вечер.

Шоуто започва в 20:00 часа, когато по bTV Action Рубин (Казан), с Благой Георгиев в състава, посреща английския гранд Ливърпул. „Мърсисайдци” ще търсят първа победа в турнира след записаните три равенства до момента, включително и срещу тазвечершния им съперник в миналия кръг. Въпреки последното място в групата, руският тим също има шанс за класиране в следващата фаза на Лига Европа, но победата срещу тима на Юрген Клоп е задължителна.

Снимка: uefa.com

По същото време зрителите на RING ще могат да наблюдават звездната селекция на Фенербахче. Възпитаниците на Витор Перейра се изправят срещу Аякс, който все още няма победа в турнира.

Снимка: uefa.com

Двата късни мача в ефира са с италианско участие.

От 22:05 по bTV Action Розенборг посреща водача в групата Лацио, който ще се опита да си осигури участие в следващата фаза на турнира един кръг предварително.

Снимка: uefa.com

Лех (Познан) и Фиорентина са последното предложение за вечерта. В миналия кръг поляците изненадващо надвиха „виолетовите” като гост и сега италианският тим излиза на стадиона в Познан за реванш. Ще им бъде дост трудно обаче пред темпераментната полска публика.

Снимка: uefa.com

Студиата преди срещите започват в 19:30 и 21:55, а срещите ще може да наблюдавате и на VOYO.BG.