на живо

Четири суперсблъсъка от Лига Европа в каналите на bTV Media Group

Трима българи излизат на европейските терени тази вечер

Getty Images

След като два дена футболните фенове следяха предпоследните срещи от груповата фаза на Шампионска лига, днес каналите на bTV Media Group ще ви направят съпричастни към не по-малко атрактивните мачове от турнира Лига Европа.

Шоуто започва в 18:00 часа по RING с българско участие. Рубин (Казан) на Благой Георгиев посреща Сион. Руснаците са последни в групата, докато швейцарците са водачи. Въпреки това Георгиев и компания все още имат шансове да продължат в следващия кръг на надпреварата, ако постигнат победа тази вечер.

Снимка: Getty Images

Още двама българи са се устремили към победата тази вечер. От 20:00 часа по RING ще може да наблюдавате гостуването на Партизан, с Валери Божинов и Иван Бандаловски в състава, на холандския АЗ Алкмаар. „Гробарите” са в пряка битка с Аугсбург за второто място в групата.

Снимка: partizan.rs

По същото време по bTV Action ще може да наблюдавате срещата Карабах – Тотнъм. „Шпорите” са водачи в своята група, но преднината им е крехка и се нуждаят от всяка възможна точка, за да се класират в следващия кръг.

Снимка: Getty Images

Футболният маратон завършва със сбълсъка на европейските грандове Аякс и Селтик. Двата клуба заемат трето и четвърто място в своята група, но борбата за втората позиция все още не е завършила. Срещата може да гледате от 22:05 по bTV Action.

Снимка: Getty Images

Коментарното студио преди мачовете започва в 19:30, а всички срещи ще се излъчват и онлайн на VOYO.BG.