на живо

Четирима българи на мач разстояние от групите на Шампионска лига

Гледайте всички мачове в каналите на bTV Media Group

Getty Images/Guliver Photos

Тази вечер в каналите на bTV Media Group ще може да гледате и последните плeйофни мачове-реванши за влизане в групите на най-силния европейски клубен турнир Шампионска лига.

От 21:45 часа, пряко по bTV Action, воденият от треньора Станимир Стоилов Астана гостува на Апоел (Никозия) в Кипър. В първата среща казахстанците постигнаха домакинска победа с 1-0, но крехката им преднина не може да им даде нужното спокойствие. Апоел от своя страна ще се опита да продължи стопроцентовата си успеваемост в плейофните мачове от Шампионска лига.

Също от 21:45 часа, по RING, Партизан на Валери Божинов и Иван Бандаловски приема БАТЕ (Борисов). Сръбският тим записа минимална загуба с 0-1 като гост в Беларус, но надеждите са, че домакинската атмосфера ще помогне за вилзането им в груповата фаза на най-силния европейски клубен турнир.

Коментарното студио и по двата канала започва в 21:00 часа, а гост ще бъде игралият под ръководството на Станимир Стоилов бивш футболист на Левски Христо Йовов.

Ексклузивно на онлайн платформата VOYO.BG, също от 21:45 часа, ще може да гледате домакинството на ЦСКА (Москва) с Георги Миланов на Спортинг Лисабон. Московчани загубиха първия двубой в Лисабон, а националът ни записа малко повече от десет минути на терена.

Също на VOYO.BG, от 21:45 часа, Манчестър Юнайтед гостува на Брюж след категорична победа с 3-1 на "Олд Трафърд", а Байер Леверкузен приема Лацио, след загуба в Рим с 0-1.