на живо

Петима от "Септември" София са с коронавирус

Отборът съобщи новината във "Фейсбук"

https://fcseptemvri.com/

Четирима футболисти и един от треньорите на "Септември" София са дали положителни проби за коронавирус, съобщиха от клуба. Заразените са Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов и треньорът на вратарите Христо Николов.

От клуба заявиха, че тренировъчният процес се прекратява временно, а през утрешния ден ще бъдат извършени нови тестове на целия отбор.

Публикуваме съобщението на "Септември" без редакторска намеса:

"Във връзка проведени PCR тестове в представителния отбор на "Септември" София на дата 24.07.2020 г., Ви информираме, че 4 футболисти - Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов и треньорът на вратарите Христо Николов бяха диагностицирани с положителен резултат за COVID-19.

Тренировъчният процес е прекратен до второ нареждане, горепосочените са поставени под карантина, а утре - 27.07.2020 г. ще бъдат направени втори тестове на всички играчи, спортно-технически щаб и служители.

Пожелаваме бързо възстановяване на момчетата, като още веднъж се обявяваме за строго спазване на мерките за безопасност, самосъзнание и по-често провеждане на тестове, с цел предпазване както на самите нас, така и на семействата и близките на играчи и служители!", гласи съобщението на страницата на тима във "Фейсбук".