на живо

Четирите момичета, които опитомяват Бадр Хари

Кикбоксьорът държи личния си живот в строга тайна

Instagram

Какво знаем за Бадр Хари? Той е на 35 години, живее в Амстердам, но семейството му произлиза от Мароко и е един от най-добрите кикбоксьори в света! Също така е добър приятел на звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо, а скандалните им снимки често са обект на коментар. Доскоро беше в затвора заради различни сбивания в нощни клубове, но излезе предсрочно. 

Знаем, че Бадр Хари ще се изправи в реванш срещу Рико Верхувен на 21 декември, след като през 2016 г. загуби и си тръгна от ринга със счупена ръка. Втория дългоочакван мач може да гледате пряко по RING от 22:00 ч.

Какво не знаем за Бадр Хари? Всъщност почти нищо за личния му живот!

Кикбоксьорът не е от онези, чиито семейства присъстват в медиите. В новинарските издания той се появява само преди мач или след поредната си невъздържана изцепка в заведенията.

В социалните мрежи е пестелив, но снимките му показват, че има 4 момичета в живота му, които, въпреки имиджа му на свиреп убиец на ринга, могат да го опитомят и да го накарат да им изпълни всякакви желания.

 
 
 
View this post on Instagram

All my In one picture...

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Огромна заслуга за тяхното появяване на бял свят има неговата красива съпруга Дафне. Тя е бивш холандски модел, а в момента е кулинарен блогър и домакиня. Освен това е майка на 3 неотстъпващи по нищо на нейната красота дъщери. Именно те са причината Бадр да се опита да е по-смирен.

"Пътят към успеха включва много лагери и лишения. Най-тежкото от всички със сигурност е това да съм далеч от семейството си. Да съм баща и съпруг ме научи да поставят нуждите на семейството си пред собствените. Освен това ме мотивира всеки ден да следвам съдбата си. Всяка капчица кръв, пот и сълзи е пролята, за да могат те да се гордеят с моя завет. Благодаря им за тяхната безгранична любов", гласи една от последните публикации на Бадр Хари.

Трите красавици в скута на Хари са по-важни от всяка една негова победа и той ги пази много ревниво. Амбър е на 7, а баща ѝ твърди, че вече е доста по-умна от него.

В интервю за марокански сайт Хари разказва, че русата красавица посещава училище в Мароко, мисли на английски, но говори без проблем холандски и марокански.

 
 
 
View this post on Instagram

Educate them to be happy

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

След издаването на присъдата му, заради която той прекара година и 10 дни в затвора, Бадр заяви, че най-тежко е било да обясни на Амбър, че трябва да се отдели от нея за известно време.

"Не можеш да обясниш на едно малко момиче какво е затворът и да не го нараниш. Обикновено си говоря с нея всеки ден или се виждаме. Беше тежко", разказва кикбоксьорът.

Малката Амбър често молила баща си да се прибере поне за малко. За негово щастие тази раздяла не продължи с години.

"Видях децата си на следващия ден, след като се прибрах от затвора. Събудих се, Амбър ме гледаше без да казва нищо 5 минути, а след това прошепна: "Тате, ти си вкъщи!?", споделя още той.

 
 
 
View this post on Instagram

...No words needed (new one because my wife didn't like the one before)) @daphnesdeliciousdishes

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

Средната принцеса в семейството на Бадр Хари е на 3 години и носи името Хоуда. Тя е кръстена на сестрата на Бадр, която почина през 2016 г. след дълго боледуване.

За най-новото попълнение в семейството не се знае нищо - нито нейните години, нито името ѝ. 

 
 
 
View this post on Instagram

My bebe is hilarious and she knows it

A post shared by Daphne Hari (@daphnesdeliciousdishes) on

И трите момичета, които успяха да "опитомят" Бадр Хари, със сигурност ще стискат палци за негово добро представяне срещу Рико Верхувен на 21 декември. А вие може да го гледате пряко по RING от 22:00 ч.

Тагове:

деца Бадр Хари