на живо

Четвърта българска дивизия в "Скай Спортс" заради преследване на... съдия (ВИДЕО)

Мачът между "Костинброд" и "Торнадо" Безден беше прекратен в 19-ата минута

Мач от четвъртата дивизия на българския футбол попадна в полезрението на авторитетното британско издание "Скай Спортс". Родните играчи обаче не впечатлиха с ювелирни изпълнения с топката, а с... бой.

Случката е от последния десети кръг на Западна областна група София. Мачът между "Костинброд" и "Торнадо" Безден завърши в 20-ата минута, след като футболистът Калоян Караджинов поиска обяснение от съдията Васил Цоклинов. 

Заради бурната си реакция бившият играч на "Ботев" Пловдив, "Локомотив" София и китайския "Далиан" получи жълт картон. Съотборниците му от "Торнадо" също поискаха обяснение, като най-активен беше Георги Георгиев. Последваха сблъсъци и неприлични реплики. 

Реферът прекрати срещата, а това още повече раздразни гостите! Благодарение на бързите си реакции Цоклинов избяга от гнева на Караджинов и Георгиев извън стадиона.

Очаквано на "Костинброд" беше присъдена и служебна победа с 3:0, а резултатът даде удобно предимство на тима на върха в класирането. "Торнадо" пък е на 3-та позиция.