на живо

Тим от четвърта дивизия на Германия разпиля "Левски" (ВИДЕО)

"Сините" паднаха с 0:4 от "Тюркгюджю-Атаспор"

"Левски" допусна срамно поражение в третата си контрола от лагера в Австрия. "Сините" загубиха с 0:4 от "Тюркгюджю-Атаспор", който се подвизава в четвърта дивизия на Германия. Аматьорският тим от Мюнхен доминираше и пропусна да запише дори по-изразителен успех.

Резултата откри Рабихич в 26' от дузпа. "Тюркгюджю-Атаспор" вкара нови две попадения в рамките на три минути между 57' и 60' чрез Лапе и Дзорба. В 74' Лапе, с втория си гол в двубоя, оформи крайното 4:0 в полза на съперника.

За "Левски" това е трета загуба от три мача на австрийска земя. Тимът на Петър Хубчев отстъпи с 0:1 на втородивизионния бразилски "Ред Бул" Брагантино, а след това и на руския шампион "Зенит" Санкт Петербург.

Последната контрола на "сините" е утре, когато се изправят срещу първенеца на Швейцария "Йънг Бойс" във Фюген от 19:30 ч. българско време.

"Левски": 13.Николай Mихайлов, 6.Ивайло Найденов, 19.Янис Каргас, 39.Деян Иванов, 24.Томислав Папазов, 77.Илия Юруков, 70.Мартин Райнов, 10.Франко Мазурек, 99.Станислав Иванов, 79.Мартин Петков, 30.Илия Димитров

Тагове:

@