на живо

"Чихура" чака "Левски", Херо дебне ЦСКА, босненци потриват ръце за "Ботев"

Жребият за Лига Европа започва в 14:00 ч., а от УЕФА все още не са се произнесли за участието на "червените" или "Дунав"

Twitter

Българските участници в евротурнирите вече научиха евентуалните си съперници за първия предварителен кръг на Лига Европа.

Отборите вече са разделени на урни според коефициента си. От УЕФА все още не си излезли с официална позиция за случая с ЦСКА и "червените" запазват мястото си сред тимовете. Ако от централата решат да не допуснат "армейците", на тяхно място ще влезе тимът на "Дунав" Русе.

Представителите ни са поставени в жребия, който започва от 14:00 ч.

"Левски" може да срещне "Сутиеска" (Черна гора), "Чихура" (Грузия), "Диферданж" (Люксембург), "Атлантас" (Литва) и "Пелистер" (Македония). Черногорците са с най-висок коефициент.

ЦСКА ще си съперничи с тимът на Димитър Димитров - Херо - "Иртиш" (Казахстан), "Ружомберок" (Словакия), "Фола" (Люксембург), "Васаш" (Унгария) или "Ганджасар" (Армения).

Носителите на Купата на България "Ботев" Пловдив ще гостуват на "Широки брег" (Босна и Херцеговина), "Динамо" Батуми (Грузия), "Пюник" (Армения), "Партизани" (Албания) или "Балжан" (Малта).