на живо

Човекът зад суперколите на звездите (ВИДЕО)

Адам Уулф работи за Майкъл Джордан, Дионтей Уайлдър и Одел Бекъм-младши

Когато баскетболната легенда Майкъл Джордан, боксьорът в тежката категория Дионтей Уайлдър или звездата от американския футбол Одел Бекъм-младши решат, че искат коли по поръчка, търсят един човек - Адам Уулф.

От уникални возила до ламборгинита на стойност 500 хил. долара, Уулф и неговият екип са зарадвали над 200 известни играчи от НБА и НХЛ.

Впечатляваща визия, мощни звукови системи, масивни джанти. Това е само част от работата на компанията "Дриймуъркс".

"Правили сме 7 коли за Одел Бекъм-младши. Последният "Ролс Ройс" струваше 550 хил. долара. Премина в "Кливланд Браунс" и реши да го отбележи. Возилото е в оранжево - цветът на отбора", обяснява Уулф.

"Известен е с хващанията с една ръка. Толкова е специално, че решихме да го изненадаме с фигура на капака. Той просто не можеше да повярва. Нямаше търпение да се похвали на света и публикува видео в социалните мрежи. Доста известни личности коментираха"

"Израстнал е в хип хоп среда, така че му сложихме и убийствена стерео система", продължава Адам.

"Диотей Уайлдър е особен. Искаше колаta да е с цветовете на Бронзовия бомбардировач, да има и надпис Bomb Squad, както и неговото лого на джантите. Паснаха си идеално. Докарахме колата пред дома му в Алабама. Беше като дете в сладкарница. Танцуваше, мисля, че се пусна и на живо в "Инстаграм". Беше ентусиазиран"

"Невероятният "Ролс Ройс" със сигурност повишава увереността му преди големите битки"

"Майкъл Джордан обожава колите. Все още пази първия си "Мерцедес", който възстановихме. Той е консервативен по отношение на модификациите. Понякога си спомням как като малък играех баскетбол и имитирах Джордан. Ем Джей е икона и аз се радвам, че работя за него и оценява моя труд", разказва Уулф.

Повече във видеото ТУК.

Тагове: