на живо

Стойчо Младенов: Имаме проблеми, но трябва да се справим (ВИДЕО)

Срещата ще бъде излъчена на живо по bTV Action в четвъртък от 19:45 ч.

Lap.bg

В последния си мач от Лигата на конференциите ЦСКА преследва първа победа. Срещу неблагоприятен съперник, какъвто е "Рома" на Жозе Моуриньо.

Основното колебание на Стойчо Младенов е кое да надделее - запазването на честта или запазването на силите.

Срещата е в четвъртък (9 декември) и може да я гледате на живо по bTV Action от 19:45 ч.

"Очакванията са да излезем, да се постараем и да извлечем максимума от този мач, за да спечелим трите точки", започна Младенов, като благодари на феновете, че са събрали 4000 лв., за да пратят глобата, която получи от БФС.

"Благодарим за подкрепата и съпричастността на феновете. За това, което направиха. Не е нужно. Ще поговорим с тях и ще намерим точното решение за този казус. Не са длъжни да плащат за нещо, за което аз нося отговорност. Благодаря им. В добро и лошо винаги ще бъдем заедно в името на ЦСКА."

Снимка: Lap.bg

"Трябва да се справим. Проблемите са от първия ден, в който съм в ЦСКА. Проблем за това непостоянство са контузиите. Креативните халфове, от които имаме нужда, отсъстват. Трябва да се справим и без тях. Имаме достатъчно състезатели. Ще сглобим състав, с който да се противопоставим максимално на "Рома".

"Мотивацията ни е най-малкият проблем. Във всички мачове, в които участвахме, отборът излиза достатъчно мотивиран. Проблемът е, че резултатите са лоши. Като игра се представяме добре във всички мачове. В определени моменти от игровото време, дори в Рим, успяхме да надиграем "Рома". Аз точно това поведение искам да видя и в утрешния мач и дано да не бъде 20 минути, а 90. Трябва да покажем постоянство, за да спечелим една или три точки срещу "Рома".

Снимка: Lap.bg

Засегната бе и темата с парите от наеми, които клубът дължи на държавата.

"Не успяха да ни затрият благодарение на сегашния собственик - Гриша Ганчев. На "Ботев" и "Локомотив" им дават достатъчно за два пирона да забият, на нас не дават, ние и не искаме. Просто да не ни се пречи! Дано новото правителство, което трябва да се сфомира, промени това. В София на три от четирите отбора не се е помагало нито веднъж. Неправдата е голяма, казвам го. Някои като мен преглъщат жаби и стискат зъби, не останаха вече зъби", каза oще Младенов.