на живо

"Локо" София и ЦСКА 1948 не се победиха в мач с 4 гола

Наложи се съдията Ивайло Стоянов да бъде сменен заради контузия

Lap.bg

С равенство 2:2 завърши срещата от 16-ия кръг на Първа футболна лига между "Локомотив" София и ЦСКА 1948. "Железничарите" два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка гостите стигаха до равенство и двата тима си разделиха по 1 точка. 

В края на срещата се стигна до комична ситуация, след като главният рефер Ивайло Стоянов се контузи и беше заменен от своя асистент Васимир Ел-Хатип.

Снимка: Lap.bg

В 14-ата минута гостите допуснаха грешка в защита. Топката стигна до Божидар Кацаров, Симеон Петров влезе остро в краката му и съдията Ивайло Стоянов отсъди дузпа. Зад топката на бялата точка застана Октавио, който стреля силно и прати топката в долния десен ъгъл на Даниел Наумов - 1:0.  

Снимка: Lap.bg

Предимството на "Локо" трая само 5 минути. След хубаво разиграване в центъра, топката стигна до Крум Стоянов на лявото крило. Той центрира по земя успоредно на голлинията. В наказателното поле Георги Русев се беше измъкнал от защитата на домакините и с десния крак прати топката в мрежата.

Снимка: Lap.bg

В продължението на първото полувреме Лолала успя да направи хубав рейд по дясното крило и подаде на Александров на точката на дузпата. Той не се овладя добре топката, но с второто си докосване я прати в мрежата на ЦСКА 1948.

До ново равенство се стигна в 58-ата минута, когато гостите получиха право да изпълнят пряк свободен удар Ивайло Чочев стреля, като топката рикошира от главата на Георгиос Кацикас, той не успя да избие и резултатът стана 2:2.

Снимка: Lap.bg

Така ЦСКА 1948 остана на 10-о място във временното класиране, а "Локо" София е на 11-та позиция.