на живо

ЦСКА без куп титуляри загуби от 12-ия във Втора лига (ВИДЕО)

"Червените" изиграха контрола на базата си в Панчарево

Lap.bg

ЦСКА загуби с 2:3 от 12-ия в класирането но Втора професионална лига - "Струмска слава" Радомир в контрола, играна на базата на "червените" в Панчарево.

Стамен Белчев не можеше да разчита на голяма част от титулярните си играчи, които са ангажирани в националните гарнитури, а голмайсторът Каранга остана на пейката. Той няма да играе и в следващия мач на ЦСКА - срещу "Ботев" Пловдив от плейофите на първа професионална лига, тъй като получи наказание от Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз.

Иначе на изключително тежкия и замръзнал терен "червените" откриха резултата още в 6-ата минута. Жан Бланко отбеляза от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Роланд Алберг. Отсъждането на съдията пък предизвика негодувание в гостите.

Радомирския клуб отговори с изравняване в 35-ата минута. Георги Каранейцев остана сам срещу Георги Китанов и не сбърка.

"Струмска слава" поведе с 2:1 в 52-ата минута, когато Кристиян Тасев бе точен. Той успя да вкара и две минути по-късно, за да направи резултата 3:1 за гостите.

Червените намалиха на 2:3 в 67-ата минута, когато Роланд Алберг направи двойно подаване с Лое и без проблем реализира останал очи в очи със стража на гостите.