на живо

ЦСКА бие Струмска слава с 3:0 (ВИДЕО)

Новите "армейци" представени пред феновете (ОБНОВЕНА)

Отборът на ЦСКА представи официално тима пред своите привърженици. Своеобразната церемония се състоя преди срещата от първия кръг на Югозападната "В" група между домакините от ЦСКА и Струмска слава.

Любопитното е, че всички играчи на клуба са българи. В последните години това почти не се е случвало, а сега момчетата на Янев ще имат възможността да докажат, че заслужават мястото си в отбора.

Целият щаб на ЦСКА бе посрещнат с бурни овации от над 5000 фенове на червените, които  бяха дошли на стадион "Българска армия" въпреки наказанието на ЦСКА след скандалите в контролата срещу израелския Ашдод и затворения сектор на стадиона.

Вижте кадри от представянето на отбора пред феновете:

В архивите ще бъде записан и следният стартов състав на ЦСКА срещу Струмска слава в Югозападната "В" група:

ЦСКА: Колев, Чорбаджийски, Бранеков, Галчев, Пр. Йорданов, Ал. Александров, Аясс, Кикарин, Маламов, Цветков, Грънчов

"Червените" удариха с 3:0 Струмска слава 

ЦСКА записа победа с 3:0 срещу Струмска слава в мач от първия кръг на Югозападната "В" група. Значимото първо попадение за "армейците" в аматьорския футбол бе дело на Преслав Йорданов, който се разписа в средата на първата част. В края на срещата Йордан Йорданов и Александър Бранеков оформиха крайния резултат.
 
Вижте трите гола в мача и изказванията на пресконферецията след срещата на треньора на ЦСКА Христо Янев както и на футболистите Алесандър Бранеков и Йордан Йорданов.
Срещата започна с минута мълчание в памет на починалия първороден син на президента Росен Плевнелиев.