на живо

ЦСКА гостува на "Зоря" Луганск без право на грешка

Гледайте мача от Лигата на конференциите пряко по bTV Action от 19:00 ч.

С мисъл за победа, за три изключително важни точки и за реванш. ЦСКА гостува на "Зоря" Луганск в четвъртия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. 

Срещата пряко от Украйна може да гледате по bTV Action от 19:00 ч. днес (4 ноември). 

Снимка: Lap.bg

Преди две седмици ЦСКА допусна загуба с 0:1 от "Зоря" в София. Тогава "червените" изиграха силно първо полувреме, но през втората част допуснаха гол и видимо не бяха на високо ниво, за да могат да осъществят обрата. 

Именно това иска да промени треньорът Стойчо Младенов. Той заяви, че целта е футболистите му да играят силно цял мач и по този начин да си осигурят първа победа в турнира. 

Снимка: Lap.bg

До момента ЦСКА има 1 точка от равенството с "Бодьо Глимт". Това отрежда на "червените" последно място в групата. Все още нищо не е загубено, така че българският тим със сигурност ще търси победата и начин да продължи към елиминациите на турнира през 2022 г. 

"Зоря" е в същата позиция. И това гарантира, че ще се получи интересен и оспорван мач на стадион "Славутич" в Запорожие. 

Снимка: Lap.bg

През уикенда ЦСКА допусна и първа загуба в първенството - от "Локомотив" Пловдив, така че победата е почти със задължителен статут в списъка на "червените". 

Снимка: Lap.bg

Стойчо Младенов няма да може да разчита на наказания Тибо Вион и контузения Мено Кох. Добрата новина е, че травмата на Георги Йомов не е сериозна и той ще вземе участие в мача.

Гледайте "Зоря" Луганск - ЦСКА пряко по bTV Action от 19:00 ч. днес (4 ноември)!