на живо

ЦСКА - "Левски": Няма място за грешки

Време е за третия сблъсък между "червени" и "сини"

Lap.bg

ЦСКА приема "Левски" в дербито от 4-ия кръг в плейофите на Първа лига. Срещата на националния стадион "Васил Левски" започва в 17:15 ч. и е от огромно значение за битката за титлата в първенството.

Любослав Пенев се надява силното представяне на футболистите му да продължи и отборът му да свали "Лудогорец" от върха. В момента "орлите" са с 3 точки пред "армейците", докато "Левски" е трети на шест зад днешния си съперник. 

Треньорът на ЦСКА заяви, че отборът му ще се бори докрай за титлата и купата, а прогресът на "червените" бе отбелязан и от наставника на "сините" Георги Дерменджиев.

Снимка: Lap.bg

Това е третото дерби между двата отбора през този сезон. Предните две се развиха по идентичен начин - "Левски" спечели с по 1:0 след автоголове и голямо недоволство от съдиите в червения лагер.

Срещата е дадена на Станислав Тодоров - един от тримата съдии, които "сините" обявиха през есента, че не искат на мачовете си. 

Снимка: Lap.bg

Добрата новина за домакините е, че Тиаго Родригес е възстановен и може да играе. Заради наказание ще отсъства Жанио Бикел. 

В "Левски" единственото притеснение е около Станислав Коство, който има проблем с едното коляно, но Дерменджиев разкри, че ще може да разчита на него. Иван Горанов е наказан.