на живо

ЦСКА - "Левски" променя движението в центъра в София

Дербито е от 17:15 ч.

ЦСКА - "Левски" променя движението в центъра в София

Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена заради дербито между ЦСКА и "Левски" от 4-ия кръг на плейофите в Първа лига. Срещата е днес на националния стадион "Васил Левски" от 17:15 часа и е с ключово значение за битката за титлата.

В момента "Лудогорец" е с 3 точки пред "армейците", докато "Левски" е трети на шест зад ЦСКА. 

От Столичната община съобщават, че от 8 до 22 часа са забранени престоят и паркирането на автомобили при сектор Г на националния стадион, а от 15 до 22 часа и на моста пред стадиона, както и на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски".

От Столичната община посочват още, че от 16 ча. до края на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; както и по бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".