на живо

ЦСКА: Папарашки кадри от старите ленти не коментираме

"Червените" да бъдат проверени, преди да се говори за наказание

cska.bg

Ръководството на ЦСКА излезе с официално изявление по повод появилите се информации, че треньорът Милош Крушчич и част от футболистите са провели тренировка на базата в Панчарево.

Заради извънредното положение, въведено на 15 март, тренировките и мачовете на футболните отбори бяха спрени, а нарушителите подлежат на глоби.

От ЦСКА призоваха първо да бъде направена проверка по случая, като нарекоха появилите се кадри "аматьорски", както и "папарашки кадри от старите ленти". 

Казусът стигна и до министър-председателят Бойко Борисов, който заяви, че Районните здрави инспекции ще санкционират всеки нарушител на правилата.

Ето и целия текст на декларацията:

"Армейци,

призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме. Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес"

bTV призовава: останете си вкъщи!