на живо

ЦСКА представи попълнение от украинския "Лвов"

Енес Махмутович е централен защитник

cska.bg

ЦСКА се възползва от предоставената от ФИФА възможност заради войната в Украйна и подсили защитата си с Енес Махмутович. Той пристига на стадион "Българска армия" от "Лвов", където преди войната записа 33 мача, в които вкара 1 гол и често носеше капитанската лента на тима.

Новият бранител на "червените" ще навърши след месец 25 години. От ЦСКА съобщават, че корените му са от Косово и Черна гора, но е живял още от дете в Люксембург. 

Снимка: cska.bg

"В тази европейска страна става шампион с "Фола Еш", а после преминава в английския "Мидълзбро", където основно се изявява в дублиращия тим. На Острова играе също и за "Йовил Таун", преди да премине в нидерландския "Маастрихт", а след това и в "Лвов", съобщават от ЦСКА.

За националния тим на Люксембург той е записал 21 срещи.

"Червените" искат да засилят конкуренцията в отбрана, след като капитанът Юрген Матай се контузи. Очаква се той да направи първа тренировка с футболистите на ЦСКА днес (31 март).

Заради войната в Украйна от ФИФА позволиха на футболистите с договори с местни тимове да разтрогнат и да продължат кариерите си в други страни.