на живо

ЦСКА направи нова крачка към емблемата (ДОКУМЕНТИ)

Това стана ясно от съобщение на клубния сайт

ЦСКА направи нова крачка към придобиване на всички активи на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА АД". Това стана ясно от съобщение на сайта на "армейците".

"Червените" публикуваха документи, доказващи, че са заплатени всички такси за издаване на съдебен акт за прехвърляне на активите. Сега се чака съдът да разпореди на синдика на ЦСКА да разплати на кредиторите парите, които "Ред Енимълс" плати за емблемата.

Пълният текст на съобщението

Армейци,

Днес дружество "Ред Енимълс" ЕООД заплати изцяло и в определения от закона срок всички такси за издаването на съдебен акт, с който следва да му бъдат прехвърлени в собственост всички активи на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА АД" - "в несъстоятелност".

С оглед на коректното изпълнение на всички задължения от страна на купувача на емблемата на ЦСКА, очакваме дружеството да придобие абсолютно всички активи, предложени му и закупени честно и почтено в тръжната процедура, включително и спорния недвижим имот в района на град Бяла.

Снимка: cska.bg

Снимка: cska.bg

По-рано днес се появи и друга добра новина за феновете на "червените". След въпрос на депутата от БСП Иван Ченчев, министърът на младежта и спорта Красен Кралев обяви в Народното събрание, че главният архитект на Столична община Здравко Здравков е издадал виза за проектиране на основен ремонт и реконструкция на стадион "Българска армия" на дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД.

Тагове: