на живо

ЦСКА с пореден разгром (ВИДЕО)

"Армейците" остават лидери във "В" Югозападна Група

БГНЕС

ЦСКА постигна нова впечатляваща победа. След като в средата на седмицата "червените" разбиха ФК Сарая с 11:0 в мач от турнира за Купата на България, в неделната вечер тимът на Христо Янев разгроми и кюстендилския Велбъжд. На ст. "Българска Армия" домакините спечелиха с 6:0, постигайки пети пореден успех в шампионата, в който отново не допуснаха попадение.

Армейците също така изравниха рекорда си от шест поредни победи с поне три гола разлика. Пред близо 5000 зрители, които за пореден път със сакндирания изразиха недоволството си от работата на Борислав Михайлов и Българския Футболен Съюз, домакините поведоха с 3:0 още през първото полувреме. В 7’ точен бе талантливият Павел Головодов, а в 17’ и 37’ две попадения отбеляза Преслав Йорданов.

Снимка: БГНЕС

Нападателят оформи своя хеттрик в началото на второто полувреме, а най-любипитно е, че той вкара всичките си голове с глава. Най-красивото попадение в срещата бе дело на Борис Галчев, който в 58’ се отличи с красив прехвърлящ удар за 5:0. Крайният резултат бе оформен от появилия се като резерва Владислав Узунов четири минути преди края на редовното време.

Снимка: БГНЕС

След победата треньорът на ЦСКА Христо Янев бе категоричен, че отборът продължава участието си в Югозападната "В" Група, а ръководството прави всичко възможно, за да осигури спокойна обстановка.