на живо

ЦСКА се върна към победите пред погледите на Стоичков и Гриша Ганчев

Минимален успех срещу "Берое"

Lap.bg

ЦСКА се върна на победния път. "Армейците" сложиха край на серията от три поредни мача без победа и без отбелязан гол след домакински успех с 1:0 срещу "Берое".

Срещата на ст. "Българска армия" бе изгледана на живо от Гриша Ганчев и Христо Стоичков. За последно двамата бяха заедно на мач на тима през 2018 г. при честването на 70-годишния юбилей на клуба.

Снимка: Lap.bg

Жорди Кайседо вкара единствения гол за "червените" в 53-тата минута.

Домакините завършиха мача с 10 души след изгонването на Карло Мухар. В средата на второто полувреме треньорът Стойчо Младенов също трябваше да напусне, след като си изкара втори жълт картон.

Снимка: Lap.bg

С тази победа ЦСКА скъси дистанцията с първия "Лудогорец", който води с шест точки, а има и мач по-малко.

В началото на двубоя имаше домакински натиск и на няколко пъти нападателите на "червените" Жорди Кайседо и Георги Йомов се озоваха на добри стрелкови позиции, но не успяха да пратят топката в мрежата на Генадий Ганев.

Осем минути след началото на второто полувреме ЦСКА поведе. Иван Турицов центрира ниско от десния фланг и Кайседо засече от движение топката, пращайки я в близкия ъгъл на вратаря на гостите за 1:0.

Снимка: Lap.bg

Десетина минути по-късно Кайседо вкара и втори гол, но той бе отменен заради засада.

В 80-ата минута Карло Мухар получи директен червен картон за грубо влизане отзад в краката на халфа на "Берое" Давиде Мариани.