на живо

ЦСКА-София с втора загуба на лагера в Австрия

"Червените" паднаха с 0:3 от Динамо (Киев)

Lap.bg

ЦСКА-София загуби с 0:3 от украинския шампион Динамо (Киев) в третата си контрола от лагера в Австрия.

Това е второ поражение за "червените" след загубата с 2:5 от ФК Краснодар преди три дни. Преди това ЦСКА победи шампиона на Полша Легия с 1:0.

ЦСКА бе равностоен на Динамо само през първото полувреме, като дори можеше да открие резултата след половин час игра, когато Галчев изведе Кирил Десподов сам срещу вратаря, но младият нападател се засуети и не успя да нанесе завършващ удар.

На почивката в основна атракция край игрището се превърна бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораес, който сега носи екипа на Динамо. От лагера на "червените" показаха, че не са забравили бразилеца, който за краткия си престой на "Армията" се превърна в любимец на феновете. Неколцината привърженици на ЦСКА, които подкрепяха отбора по време на мача, не пропуснаха да се снимат с Мораес, който пък за пореден път демонстрира симпатиите си към ЦСКА.

В 47-а минута Ярмоленко подаде отдясно, Буялски пропусна топката и Дерлис Гонсалес с удар от движение пред наказателното поле не остави шансове на Анатоли Господинов - 1:0 за украинците.

В 58-а минута ЦСКА получи второ попадение. Отново Ярмоленко бе в основата на попадение, като подаде на Сергей Сидорчук, който от 13-14 метра не сгреши.
Най-добрият в мача Ярмоленко оформи крайното 3:0 с попадение от пряк свободен удар в 76-а минута от границата на наказателното поле.

В следващата си контрола на 14 юли ЦСКА ще премери сили с италианския гранд Интер Милано.