на живо

ЦСКА-София: Врагът е само един

"Червените" фенове отложиха протеста пред Спортната палата

Ладислав Цветков

Феновете на ЦСКА-София и проектът за бъдеще на клуба на Гриша Ганчев, отложиха протеста пред Министерството на младежта и спорта, насрочен за днес.

Привържениците бяха обявили, че днес с протест ще декларират своето желание министерството да предостави стадион "Българска армия" и базата в Панчарево за ползване на ЦСКА-София.

В момента "автентичното" дружество ЦСКА, управлявано от синдик Дора Милева, има договор за ползване на съоръженията.

След съгласуване с основните фенклубове и ръководството на клуба е взето решение събирането да се проведе преди мача с Удинезе, който е насрочен за 23 юли от 18.00 часа на стадион "Българска армия".

Във връзка с протеста, на официалния сайт на ЦСКА-София беше публикувана поредната декларация, в която се призовава привържениците да запазят спокойствие, тъй като "Врагът на ЦСКА е един и всички знаем КОЙ е той!"

Ето и целия текст на съобщението в сайта:

"Армейци,

За пореден път вие доказахте колко много обичате ЦСКА и колко много значи за вас. Действията ви от последните дни и демонстрираната активност и подкрепа към ръководителите на клуба, ни карат да се чувстваме изключително горди и щастливи!

Ръководството на клуба ви призовава да запазите спокойствие и търпение още малко, защото войната за нашия любим клуб е към края си.

Не се поддавайте на евтини провокации, които целят да насочат вниманието ви в грешна посока и желаят да ви провокират да излезете на улицата, за да протестирате.

Врагът на ЦСКА е един и всички знаем КОЙ е той!

Бъдете спокойни и подкрепяйте любимия ЦСКА!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!"