на живо

ЦСКА записа най-изразителната си победа във "В" група (ВИДЕО)

17-годишен с хеттрик

ЦСКА записа най-изразителната си победа в югозападната "В" група, след като спечели с 11:0 срещу Ботев Ихтиман.

С хеттрик се отличи младата надежда Павел Головодов, по два гола добавиха Преслав Йорданов, Борис Галчев и Костадин Хазуров. Момчил Цветанов блесна с гол и четири асистенции.

Головодов откри резултата в 8-а минута след пас с пета на Петър Витанов. В 18-а минута голмайсторът на ЦСКА Преслав Йорданов засече прострелно центриране на Николай Цветков и направи 2:0.
В 33-а минута дойде ред и на Момчил Цветанов да се запише сред голмайсторите, а две минути преди почивката Головодов бе точен за 4:0.

През второто полувреме ЦСКА продължи да създава положения и логично стигна до изразителната победа.

Преслав Йорданов вкара втория си гол в мача в 55-а минута след центриране на Кирил Динчев.

Головодов оформи своя хеттрик в 63-а минута с удар отблизо след центриране на Момчил Цветанов от ляво.

Малко по-късно дойде ред и на влезлия като резерва Костадин Хазуров да се разпише след нова асистенция в мача на Момчил Цветанов.

Капитанът Борис Галчев, който в този мач остана на пейката и се появи в игра през второто полувреме, вкара два бързи гола - и двата след асистенции на Момчил Цветанов.

Четири минути преди края единственото ново попълнение в ЦСКА през зимата - Николай Дичев, отбеляза първия си гол с червената фланелка. Дичев се разписа с глава след центриране на Галчев за 10:0.

Хазуров завърши головата серия с втория си гол в мача в 90-а минута за крайното 11:0.

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА Пламен Марков сподели впечатленията си след мача. Неговият коментар за играта на "червените" и какво предстои пред отбора, вижте във видеото: