на живо

Цветан Соколов - гигантът със златно сърце

Авторитетното списание Vanity Fair обърна специално внимание на българския национал

Цветан Соколов е един от лидерите на националния ни отбор по волейбол. Много често от играта му зависи цялостното предстане на тима.

Именно внушителната му личност на и извън терена е привлякла вниманието на авторитетното списание Vanity Fair, което го нареди сред секссимволите на европейския волейбол.

"Българинът Цветан Соколов е в челото на европейската класация за най-красив волейболист" - пишат колеги от Vanity Fair - "207-сантиметровият диагонал, роден през 1989 г., забива топката с нечовешка сила. Но извън игрището се пробразява в милия съпруг на Деляна и щастливия татко на близнаците Никола и Виктор."

 

Full happiness #home#family #bulgaria

A post shared by Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) on

"Посвещавам този трофей на семейството си", са първите думи на гиганта от Ресилово през месец май, когато стана шампион на Италия с "Лубе Банка Чивитанова".

Той никога не е криел привързаността към близките си, а целувката, с която дари любимата си по време на олимпийските игри в Лондон през 2012 г. обиколи света.

"Подобно на прегръдката между Иван Зайцев и съпругата му Ашлинг Сироки, фотографията, запечатала пламенната целувка, стана символ на волейболното движение", пише още в материала на списанието.