на живо

Цветан Соколов: Горд съм, че стоя рамо до рамо с тези хора!

Звездата на националния отбор по волейбол с емоционално послание след загубата от Германия

CEV

Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов благодари на своите съотборници и на емоционалните български фенове за подкрепата по време на олимпийската квалификация в Берлин.

"Лъвовете" не успяха да стигнат до финала и да се борят за квота за Токио 2020, след като загубиха от Германия, но въпреки това впечатлиха със силна игра.

След мача Соколов използва социалните мрежи, за да се обърне към почитателите на този спорт у нас.

"Някой може да говори каквото си иска, но аз смея да твърдя че всички тези хора, които виждате на тази снимка, играхме и се раздавахме за българския флаг и за целта България да бъде на Oлимпиада! Горд съм, че стоя рамо до рамо с тези хора! За съжаление не успяхме да направим това което всички искахме, но трябва да излезем с високо вдигнати глави, защото се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за тази наша мечта!!!", написа Соколов.

 
 
 
View this post on Instagram

Някой може да говори каквото си иска, но аз смея да твърдя че всички тези хора които виждате на тази снимка играхме и се раздавахме за българския флаг и за целта България да бъде на Oлимпиада! Горд съм че стоя рамо до рамо с тези хора! За съжаление не успяхме да направим това което всички искахме, но трябва да излезем с високо вдигнати глави, защото се раздадохме всички на 100%! Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за тази наша мечта!!!

A post shared by Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) on

Един от първите коментари под публикацията беше от либерото Теодор Салпаров. Той изигра последния си мач с националната фланелка.

"Взаимно е Цецко, абсолютно подкрепям това което си написал за отбора", каза Салпаров.

Мъжкият национален отбор по волейбол няма да играе на олимпийски игри за втори пореден път, след като пропусна и най-важния спортен форум в Рио де Жанейро през 2016 г.