на живо

Соколов и Йосифов отново в действие през уикенда по RING

Две срещи от волейболното първенство на Италия ще зарадват волейболните фенове у нас

legavolley.it

Две срещи от волейболното първенство на Италия предстоят този уикенд в каналите на bTV Media Group. Феновете на красивия спорт ще могат да се насладят на играта на Цветан Соколов и на капитана на националния ни отбор Виктор Йосифов. 

Тази вечер от 19:00 ч. "Монца" и Йосифов ще бъдат домакините на "Падуа". Гостите записаха два поредни успеха, а при нова победа ще изпреварят днешния си съперник. Сблъсъкът се явява и директен двубой за последните места, даващи право на участие в плейофите. Домакините обаче ще бъдат без Олег Плотницки, който е с контузия в бедрото. Срещата ще бъде излъчена на живо по RING и на Voyo.bg.

Снимка: legavolley.it

В неделя, отново от 19:00 ч., е дербито на кръга между "Тренто" и "Лубе Чивитанова" на Цветан Соколов.

Домакините са лидери в класирането, нямат загуба у дома в първенството и са в серия от 21 поредни победи във всички турнири. Но последният отбор, победил "Тренто", е именно "Лубе".

Лидерът в италианското първенство разчита основно на поразяващата лява ръка на Урош Ковачевич. Соколов пък започна да навлиза в познатата си силна форма и със сигурност ще бъде една от големите заплахи за посрещането на "Тренто".

Снимка: legavolley.it

"Тренто" и "Лубе Чивитанова" се изправиха един срещу друг и във финала на Световното клубно първенство, където с успеха се поздравиха волейболистите на домакините.

При победа в неделя, тимът на родния диагонал ще се приближи до първата позиция в италианската Серия А1. В момента "Лубе Чивитанова" се намира на третата позиция в шампионата. Мачът ще бъде излъчен по RING и на Voyo.bg