на живо

Цвети Пиронкова вече има собствена модна марка

Брандът е насочен към дамите с активен начин на живот

Instagram

Бившата първа ракета на България при жените Цветана Пиронкова даде официален старт на своята собствена модна марка "Пиронетик" с откриването на онлайн платформа.

Цвети посвети последните две години на активна работа по проекта за създаване на модната линия, за която загатна през 2016 година, когато игра на "Уимбълдън" в собствен екип от едноименния бранд.

"Имам удоволствието да ви представя дебютната ни колекция на "Пиронетик" за дамска спортна и ежедневна мода. Добре дошли в света на дрехите "Пиронетик", създадени в Пловдив с много любов! Пожелавам Ви много радост и вдъхновение от спорта и движението с нашия нов бранд" - написа в социалните медии Пиронкова. - След дълъг период на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и много отдаденост, екипът ни има повод да се гордее със срещата, която дадохме на две от големите ми страсти в живота – спорта и модата".

Модният бранд е насочен към дамите с активен начин на живот и олицетворява баланса, която всяка жена търси в живота сред множеството ангажименти и времето за спорт.