на живо

Да излезеш на терена с фалшив екип на друг отбор. Това може да се види само в Боливия! (ВИДЕО)

Един наистина любопитен мач с марка "Южна Америка"

Мачът от боливийската елитна дивизия между отборите на Реал Потоси и Атлетико Циклон прикова вниманието на медиите заради странна и същевременно комична ситуация.

По време на загрявката преди началото на срещата, главният съдия забелязва, че екипите на двата тима са сходни и трудно се различават. Тъй като Циклон са гости арбитърът ги задължава да сменят фланелките си. Оказва се обаче, че те не са си взели резервни.

Тогава президентът на Атлетико спасява положението, отбивайки се в малко магазинче за спортни стоки до стадиона. Там намира и закупува 12 екипа на... Рома.

Реферът се съгласява Циклон да започнат мача в този вид, но при едно условие – да напишат номерата си на гърба с черен перманентен маркер...

Най-интересното е, че срещата в крайна сметка се превърнала в двубой между Реал Мадрид и Рома. Емблемата на Потоси поразително прилича на тази на „кралския” клуб.

 Мнозина веднага се пошегуваха, че мачът е бил нещо като прогноза за предстоящия 1/8-финален сблъсък между Реал Мадрид и Рома в Шампионска лига, който ще се състои на 17 февруари.