на живо

Дамбраускас преди "Звезда": Искам да видя различен "Лудогорец" (ВИДЕО)

"Имах много време да анализирам съперника в последните две седмици"

Треньорът на "Лудогорец" Валдас Дамбраускас си пожела да види един различен тим на "орлите" в сравнение с последните две седмици, в които шампионите направиха равенство с "Мидтиланд", загубиха от "Славия" и записаха два успеха в първенството.

Утре, срещу "Цървена звезда" в Лига Европа, литовският специалист се завръща на скамейката след изолация заради положителния тест за коронавирус, даден от него преди гостуването на "Мидтиланд" в турнира.

Снимка: Lap.bg

"Искам да видя различен "Лудогорец" от мачовете, които изиграхме през последните две седмици. Причината да не се представим добре е комбинация от много неща. Разбираемо е да не може да се задържи висока форма през целия сезон. Нормално е да има спадове и силни мачове. Треньорската липса в даден момент също се е усетила", започна Дамбраускас.

"Това, което смятам, че утре ще се случи, е да има реакция от всички момчета. Ще видите отбор, който ще се бори и ще остави 100% от себе си. Имах много време да анализирам "Цървена звезда" през последните две седмици. Наистина знаем какво да направим в мача и как да подходим. Важно е да можем да контролираме двубоя по начина, по който ние искаме."

Снимка: Lap.bg

Дамбраускас разкри, че участието на Кирил Десподов в мача със "Звезда" зависи от късен фитнес тест.

Сръбският гранд също има кадрови проблеми. За Разград няма да пътуват бившият играч на "Лудогорец" Милан Борян, както и Александър Драгович, Александър Катай и Милош Дегенек.

Двубоят "Лудогорец" - "Звезда" от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа е утре от 22:00 ч.