на живо

Дани Илиев: Благодаря на левскарите, че не се поддадоха на провокациите (ВИДЕО)

Илиев победи с технически нокаут Деян Топалски в зала "Универсиада"

Дани Илиев: Благодаря на левскарите, че не се поддадоха на провокациите (ВИДЕО)

Даниел Илиев победи с технически нокаут в четвъртия рунд Деян Топалски и си върна за загубата през 2016 г. 

След края на кикбоксовия сблъсък, Илиев благодари на "сините" фенове, че са запазили самообладание и не са се поддали на провокациите на съперниковите привърженици.

"Излязох, за да се забавлявам на ринга. Мачът беше съвсем различен в сравнение с преди три години. Бях готов да приключа мача и по-рано. Феновете на "Левски" винаги са идвали тук и са ме подкрепяли, за което съм им безкрайно благодарен. Този път бяха още повече. Благодаря им, че запазиха самообладание, въпреки провокациите. Те ни провокираха, но това е част от шоуто.", каза Илиев пред журналистите.

За самата среща бяха предприети извънредни мерки за сигурност, тъй като Илиев е известен като един от най-ревностните фенове на футболния "Левски" и член на фракцията ултраси "София Запад". Топалски пък е върл привърженик на ЦСКА.

В зала "Универсиада" имаше около хиляда привърженици на двата столични гранда, а съперниковите агитки бяха разположени на две срещуположни трибуни. Сред феновете имаше 50 цивилни полицаи с мобилни камери. Повече от 100 души частна охрана се грижеха за правилното протичане на бойната гала вечер.