на живо

Давид Яблонски: Вече осъзнавам какво е "Левски" (ВИДЕО)

"Шансовете да спечелим първенството са реални", сподели футболистът на "Левски"

Давид Яблонски: Вече осъзнавам какво е "Левски" (ВИДЕО)

Защитникът на "Левски" Давид Яблонки, който вкара един гол и изработи дузпа за успеха на "сините" над ЦСКА с 2:1 в среща от 23-ия кръг на първенството, разкри, че победата го е накарала да осъзнае колко обичан е клуба от своите привърженици.

"Вече наистина осъзнавам какво е "Левски". Видях, че това наистина е много голям мач. Хората на стадиона ме накараха да проумея колко важна е тази победа", каза Яблонски пред bTV.

"Има я още еуфорията. Беше много важно да спечелим този мач и се радвам, че го постигнахме. Хората все още не ме разпознават като изляза с приятелката ми по улиците. Щастлив съм, че постигнах този успех", добави той.

Чехът заяви, че в "Левски" не губят надежда, че могат да спечелят първенството и да се класират за квалификациите за Шампионската лига, въпреки че изостават на 12 точки от "Лудогорец".

"На първо време искам да се класираме за Лига Европа или за Шампионската лига, да играем в евротурнирите. Аз ще помагам на отбора за постигне нови и нови победи. Шансовете да спечелим първенството са реални. Важно е ние да побеждаваме, а "Лудогорец" да губят точки. Искам да показваме добра игра на терена и да се борим за името "Левски", завърши Яблонски.