на живо

Дейвид Бекъм се е спречкал с шеф от Формула 1 на Нова година

Бившият капитан на Англия и Рон Денис са се засекли на Малдивите

Сериозен спор в навечерието на Нова година е възникнал между две големи спортни личности – бившия английски футболист Дейвид Бекъм и бившия изпълнителен директор на тимът от Формула 1 „Макларън” Рон Денис, съобщи „Дейли мейл”.  

Двамата, с общо богатство около 1 млрд. евро, са се засекли на празненство на Малдивите. Денис, заедно с компанията си от около 30 души, е приключил с вечерята си и е заел места, които му осигуряват прекрасна гледка към новогодишната програма.

Снимка: Getty Images

Тези места обаче се оказало, че са запазени за семействата на Дейвид Бекъм и готвача Гордън Рамзи, които са били заедно на коледна екскурзия.

Дама от семейство Бекъм е помолила Денис и компанията му да напуснат резервираните маси. Бившият шеф на „Макларън” обаче е отказал, като е подчертал колко много пари е дал за почивката си.

Това е провокирало Дейвид Бекъм, който при конфронтацията си е разменил няколко обиди с Денис. Недоразумението е било решено на следващия ден, като се съобщава, че бившият председател на „Макларън груп” се е извинил за постъпката си.

И двамата често посещават Малдивите, а познанството им датира отдавна. В миналото бившият играч на „Манчестър Юнайтед”, „Реал” Мадрид, „ЛА Галакси”, „Милан” и ПСЖ дори е предоставял на Денис бокса си за гледане на мачове на „Уембли” за благотворителна кауза, съобщава още „Дейли мейл”.