на живо

Дейзи Ланг: От 5-годишна исках да стана световна шампионка (ВИДЕО)

"Пожелавам на Кубрат Пулев да вземе шанса си и да победи Антъни Джошуа"

Дейзи Ланг: От 5-годишна исках да стана световна шампионка (ВИДЕО)

Първата българска световна шампионка в професионалния бокс. Жена с две имена - Деси Кирова и Дейзи Ланг. Изключително впечатляваща дама, спортист, но и актриса. Днес, в главната роля в предаването "120 минути" по bTV, тя разкри, че от дете е знаела по кой път ще поеме - този към световната титла.

Ланг пожела и на най-добрия ни боксьор в тежката категория - Кубрат Пулев, да стъпи на върха след мача си с Антъни Джошуа на 12 декември в лондонската "О2 Арена".

"От 5-годишна исках да стана световна шампионка по бокс. Не мога да разбера как точно, но мисля, че се раждаш с мисия. Когато се събирахме семейно, питаха децата какви искат да станат. Аз казвах, че искам да стана... световна шампионка по бокс. Родителите ми не обръщаха внимание, защото едно 5-годишно дете може да си говори какво иска. Но аз знаех, че ще стана в бъдеще, колкото и да звучи странно. Това е голата истина. Знаех също, че няма да бъде тук. Знаех, че ще се занимавам после и с филми, и с медицина и т.н. Просто аз си знаех пътя преди да го извървя.", сподели Ланг.

"Ще гледам с големи очаквания и пожелания мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Кубрат да стане шампион, да вземе шанса си. Важното е той да вярва! Аз вярвам като спортист и винаги съм казвала - в тежката категория всеки има шанс. Много е важна неговата концентрация, амбицията да победи. Когато се подготви на 100%, всеки има шанс. Пожелавам му го от сърце.", каза шампионката.

Цялото гостуване на Дейзи Ланг - вижте във видеото!