на живо

Делио Роси: Няма фаворит за Купата

Треньорът на "Левски" остана доволен от видяното при успеха над "Дунав"

Наставникът на "Левски" Делио Роси не скри задоволството си след успеха с 2:0 над "Дунав" в четвъртфинален двубой от турнира за Купата на България. Италианецът заяви, че няма изявен фаворит и оттук-нататък всеки отбор има своите шансове. Пред медиите Роси коментира и какво очаква от зимната селекция на "сините".

"Всеки мач е различен сам по себе си, няма как да го сравняваме с онзи от първенството. Радвам се, че се класираме за следващия кръг. Направихме силно първо полувреме, в което си вкарахме положенията. Рано е още да мислим за съперник в следващата фаза. Нямам предпочитания за такъв, но смятам, че няма изявен фаворит и всеки отбор има своите шансове.", заяви Делио Роси.

"Има още какво да желаем от представянето на отбора, но аз застанах начело на него в средата на сезона. Мисля, че през последните няколко месеца подобрихме представянето си в защита и заслужено сме с най-добрата отбрана в първенството. Разбира се, че можем да играем и по-нападателно, но трябва да имаме някаква основа, върху която да стъпим."

"Не е проблем колко играчи ще дойдат в отбора през зимата, важното е те да са качествени и да вдигнат нивото на отбора. През зимата ще се подготвяме в Малта".

Тагове:

@