на живо

Делио Роси: През второто полувреме изглеждахме като истински отбор

Наставникът на "Левски" останал доволен от представянето на своите срещу "Ботев" Пловдив

Lap.bg

Наставникът на "Левски" Делио Роси заяви, че останал доволен от представянето на своя тим срещу "Ботев" Пловдив при победата с 1:0. "Сините" стигнаха до трите точки в 88-ата минута след нелеп автогол на Пламен Димов, а според Роси възпитаниците му са направили силно второ полувреме.

"Наистина беше труден мач. За мен бе интересно да видя как ще се представим след такава дълга пауза без официален мач. Играхме срещу много силен тим и се радвам, че през второто полувреме изглеждахме като истински отбор", заяви италианският треньор.

"През първото полувреме не пресирахме добре и давахме голяма свобода на халфовете на "Ботев", от което те се възползваха. През второто полувреме се представихме много по-добре в това отношение. Работихме много тежко през подготовката. Днес не бяхме брилянтни, но през второто полувреме изглеждахме добре. Новите футболисти дойдоха малко късно при нас и им трябва време за интегриране, така че аз съм доволен от това, което видях от тях днес. Със сигурност ще подобрим играта си, а моята задача в момента е да вдигна нивото на всички играчи в отбора. Тогава ще започнем и да играем много по-добре."

Тагове:

@