на живо

Денят на истината за "Аталанта" и "Наполи"

Гледайте реванша от полуфиналите за Купата на Италия пряко по RING от 21:45 ч. с коментара на Георги Попвасилев

След като "Ювентус" си осигури място на финала на турнира за Купата на Италия, днес (10 февруари) ще стане ясен и вторият отбор, който ще се бори за трофея. 

Един срещу друг се изправят "Аталанта" и "Наполи". Мача може да гледате пряко по RING от 21:45 ч. с коментар на Георги Попвасилев.

В първата среща преди седмица двата тима не успяха да си вкарат гол, въпреки че направиха здрав мач. На стадион "Диего Армандо Марадона" нулите властваха на таблото.

Така се стигна до днешната среща в дома на "Аталанта".

Със сигурност ще видим поне един гол на стадиона в Бергамо. Дали в 90-те редовни минути, дали след продължения или от дузпи, това зависи от решенията на треньорите и техните футболисти.

А за наставника на "Наполи" Дженаро Гатузо срещата е изключително важна! Тимът му загуби последния си мач срещу "Дженоа" в Серия "А" и е на 6-то място в подреждането. И бъдещето на бившия защитник начело на тима зависи от тази победа.

Снимка: Getty Images

"Аталанта" не е в по-добра позиция. След 3:3 с "Торино" домакините са 7-ми в подреждането.

"Наполи" е в преследване на 7-ия си трофей от надпреварата, докато техните съперници имат само една Купа на Италия във витрината, при това от далечната 1963 г.

Снимка: Getty Images

Кой от двата тима ще играе на финал? Гледайте реванша между "Аталаната" и "Наполи" тази вечер (10 февруари), пряко по RING от 21:45 ч.