на живо

Дерменджиев: Отдаваме респект към Гибралтар и вървим напред

"Може би 8 или 9 играчи няма да могат да вземат участие утре", заяви селекционерът

Дерменджиев: Отдаваме респект към Гибралтар и вървим напред

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев заяви, че "лъвовете" ще подходят с необходимия респект към Гибралтар, срещу който се изправят утре в приятелски мач на ст. "Васил Левски" в София. Треньорът разкри, че няма да може да разчита на 8-9 футболисти за двубоя.

"Ние отдаваме респект към Гибралтар. Като тим, независимо какво е нивото, за нас е важно да има победа, за да може играчите да придобият самочувствие и вяра в себе си за следващите два мача.", каза Дерменджиев на пресконференцията си.

Снимка: lap

"При това динамично време трябва да се съобразявам с всичко. Когато избистриш един състав и трябва после да замениш няколко човека, е наистина трудно. В крайна сметка се съобразяваме и вървим напред. Трябва да се играят мачовете и толкова... Играчите са много. Може би 8 или 9, които няма да могат да вземат участие. Ние действаме и евентуално ще бъдат повикани и други."

"Всеки мач си е за себе си. Излизаме, за да бием. Когато имаш отбор, срещу който трябва да играеш, той се анализира, независимо от класата. Ние сме го направили и излизаме за победа."

Снимка: lap