на живо

Десподов: В "Лудогорец" ме уважават, дават ми шанс за развитие (ВИДЕО)

"Орлите" се завърнаха от лагера в Австрия

Десподов: В "Лудогорец" ме уважават, дават ми шанс за развитие (ВИДЕО)

Кирил Десподов е убеден, че "Лудогорец" е по-силен от миналия сезон. "Орлите" се завърнаха от лагера в Австрия, а другата седмица ще се изправят срещу беларуския "Шахтьор" Солигорск в първия кръг от квалификациите за Шампионската лига.

"Аз се присъединих към отбора 10 дни след началото на подготовката. Но не съм изпуснал нищо, изиграх три мача за 8 дни. Всичко на лагера беше добре, изиграхме много силен мач срещу ЛАСК. Мисля, че отборът е готов за евротурнирите. С нетърпение чакаме двубоя на 7 юли.", каза Десподов на летище София.

"Искам да влезем в групите на Шампионска лига, това ми е мечта. Всички в отбора го искат, а дали ще стане - предстои да разберем. Мисля, че с новите попълнения отборът е по-силен от миналия сезон. Спокоен съм, радвам се, щастлив съм в "Лудогорец". Тук ми дават шанс да се развивам, показват, че ме уважават", заяви Десподов.

Новият технически директор на 10-кратните шампиони Козмин Моци смята, че тимът е готов за първия мач от квалификациите на Шампионската лига.

"Засега е добре, всичко беше наред. Тежък период за момчетата. Важно е, че свършихме без тежки контузии и сега е време за малко почивка. После ще навлезем в последния етап от подготовката до първия мач", каза той.

"Трябва още време, нормално е. Мисля, че до първия официален мач момчетата ще са поне на 90%", продължи той и добави, че селекцията все още не е приключила - "С тези момчета свършихме добра работа. Селекцията на "Лудогорец" винаги е отворена. Чакаме класни, добри футболисти. Ако можем да намерим такива футболисти, винаги можем да ги вземем", категоричен бе Моци.