на живо

Ди Мария: В кариера на един футболист се случват неочаквани и нежелани неща

Вижте цялото обръщение на аржентинеца към феновете на Манчестър Юнайтед

Getty Images

Анхел Ди Мария, който бе официално представен като ново попълнение на Пари Сен Жермен, се извини на феновете на бившия си клуб Манчестър Юнайтед в емоционално отворено писмо.

27-годишното крило не успя да се наложи като титуляр на "Олд Трафорд, но това не попречи на френския тим да плати 44 млиона паунда за него.

"Пиша това, за да благодаря на цялото семейство на Манчестър Юнайтед за страхотната подкрепа, която получих през годината, в която бях част от този клуб.

Когато Манчестър Юнайтед избара да бъда част от техния отбор, за мен бе огромна чест, защото знаех какво означава това и колко надежди ми възлагат.

Наясно съм, че нещата не сработиха, както очаквах. Повярвайте ми, съжалявам за това. Но понякога в кариерата на един футболист се случват неочаквани и нежелани неща.

Мога да ви гарантирам, че случилото се не беше защото не опитах. Направих всичко възможно, но футболът не е като математиката: често много неща, които не зависят от нас, могат да въздействат върху начина, по който се чувстваме и да преобърнат ситуацията. Извинявам се, че не се получи, както ми се искаше в този грандиозен клуб.

Искам да благодаря специално на директорите и мениджмънта на Манчестър Юнайтед, както и на всеки член на щаба и на колегите, които ме подкрепяха винаги. Също и специално поздрави за всички фенове, които винаги ми вярваха и показваха своето уважение и любов.

Време е да продължа кариерата си в ПСЖ, но великият Манчестър Юнайтед ще остане завинаги в спомените ми!

Пожелавам ви всичко най-добро!

С уважение,

Анхел Ди Мария"